X
تبلیغات
پیکوفایل

گرجستان

ایرانیان در گرجستان

خدمات گرجستان

جهت مشاوره در خصوص سفر، مهاجرت و کارفرینی در گرجستان می توانید با من تماس بگیرید. علاوه بر فرم تماس آنلاین از این راهها نیز میتوانید با من در ارتباط باشید:


وبسایت: http://gorgiran.com/

ایمیل: ghafghazestan@gmailcom

آیدی اسکایپ: golchinfar 

صفحه فیس بوک: https://www.facebook.com/gorgiran


تلفن همراه من:  0037491468703

هنگام تماس تلفنی توجه داشته باشید که گاهی موقع تماس از ایران صدای بوق شنیده میشود ولی تلفن در این سو زنگی نمیخورد و  تلفن کننده تصور میکند که من گوشی را برنمیدارم. در این مورد راه چاره این است که چند بار شماره را بگیرید و کمی صبور باشید. من بجای شرکت مخابرات ایران از شما عذرخواهی میکنم  

برچسب‌ها: جواد گلچین فر
تاریخ ارسال: سه‌شنبه 24 تیر‌ماه سال 1393 ساعت 10:20 ب.ظ | نویسنده: جواد گلچین فر | چاپ مطلب 0 نظر

قصد داریم از یک شرکت معتبر ایرانی نمایندگی در تفلیس به ثبت برسانیم


بنده به همراه یکی دیگر از دوستان قصد داریم از یک شرکت معتبر در ایران که در زمینه ی مواد عالی (مکمل های سیمان و بتن، چسب کاشی و...) فعال هستند، یک نمایندگی در تفلیس به ثبت برسانیم و شروع به فعالیت در کشور گرجستان نماییم. حال چند سوال از شما دارم: اول) شرایط ثبت نمایندگی در خاک گرجستان به چه شکل است؟ آیا باید شرکت ثبت کرد یا چی؟ اگر باید شرکت ثبت شود، شرایط ثبت شرکت برای ایرانیان در آنجا چیست؟ هزینه ها به چه صورت است؟ دوم) اگر ما این نمایندگی / شرکت را با طی روند قانونی ثبت کنیم، آیا به ما کارت اقامت می دهند؟ اگر بله، مدت زمان گرفتن و روند آن به چه شکل است؟ و اینکه اقامت چند ماهه / ساله می دهند؟ سوم) متوجه شده ایم که کشور گرجستان مالیات محور است و روی پرداخت مالیات هم بسیار حساس هستند، ما هم قصد داریم همه چیز به صورت قانونی و مجاز صورت بگیرد، مالیات شرکت هایی که در زمینه های مذکور فعالیت کنند چند درصد می باشد؟ چهارم) آیا شما گرجستان را برای زمینه های کاری مذکور مناسب می دانید یا خیر؟ نظر شخصی شما چیست؟ پنجم) آیا شما امور ثبت شرکت را انجام می دهید یا خیر؟ اگر خیر، آیا وکیل معتبر و زبده سراغ دارید؟ آخر) آیا می توان روی گرفتن پاسپورت گرجی هم فکر و برنامه ریزی کرد؟ اگر بله، روند آن چگونه است و چه مدت طول خواهد کشید؟ با سپاس فراوان

پاسخ: 


ادامه مطلب ...
تاریخ ارسال: دوشنبه 20 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 09:58 ب.ظ | نویسنده: جواد گلچین فر | چاپ مطلب 0 نظر

آیا گرجستان عضو پیمان شینگن می شود؟

هفته گذشته شخصی از ایران با من تماس گرفت و پرسید که آیا درست است گرجستان بزودی عضو پیمان شینگن خواهد شد یا خیر ؟ از آنجاییکه ممکن است این پرسش برای سایر هموطنان نیز مطرح باشد در این پست راجع این موضوع توضیحاتی را ارائه می کنم:

- کلیه کشورهای عضو پیمان شنگن عضو اتحادیه اروپا نیز هستند. بنابراین گرجستان نیز برای عضویت در این پیمان نخست باید عضو اتحادیه اروپا بشود. همانطور که پیشتر هم توضیح دادم در برآوردهای خوشبینانه گرجستان بین 5 تا 10 سال آینده ممکن است به عضویت اتحادیه اروپا در بیاید. البته این تنها یک برآورد آنهم نه از سوی افراد مستقل بلکه از سوی دولت کنونی گرجستان است. بنابراین با دید واقع بینانه باید انتظاری بیش از این زمان را برای پیوستن گرجستان به اتحادیه اروپا در نظر بگیریم کما اینکه در عمل موانع بسیاری نیز برای پیوستن گرجستان به اتحادیه اروپا وجود دارد.

- عضویت در اتحادیه اروپا مقدمه پیوستن به پیمان شینگن است پس بعد از عضویت کامل گرجستان در اتحادیه اروپا هنوز باید منتظر ماند که این کشور به پیمان شینگن نیز بپیوندد.

شاید گفته های آلکسی پتریاشویلی وزیر دولتی گرجستان موجب سوء تفاهم برای بعضی شده باشد. آقای پتریاشویلی گفت که از سال 2016 بین این کشور و اتحادیه اروپا رژیم بدون روادید برقرار می شود. رژیم بدون روادید برای سفر به اروپا به هیچ عنوان به معنی پیوستن این کشور به پیمان شینگن نیست بلکه یعنی شهروندان گرجستان برای سفر کوتاه مدت به اروپا نیازی به دریافت ویزا نخواهند داشت. در حال حاضر شهروندان بسیاری از کشورهای غیر اروپایی مانند ژاپنی ها برای مسافرت به اروپا نیازی به دریافت روادید ندارند. نکته دیگر اینکه صحبتهای آقای پتریاشویلی هم تنها یک برآورد و ابراز امیدواری است و هیچ تضمینی وجود ندارد که به واقعیت بپیوندد. در سپتامبر سال 2012 نیز رئیس جمهور وقت گرجستان پیش بینی کرده بود که کشورش تا برقراری لغو روادید سفر به اروپا تنها چند ماه فاصله دارد.

دولت گرجستان توسط برخی از گروهها در داخل کشور خود متهم به افراطی گری در سیاستهای غربگرایانه بوده است که دستاورد چندانی برای کشور نداشته است بنابراین سیاستمداران کشور تلاش می کنند با برآوردهای خوش بینانه از اوضاع و دادن وعده تا حدی سر و صدای مخالفان را بخوابانند. عده ای دلال ایرانی هم این وسط یک کلاغ را چهل کلاغ می کنند تا شاید این وسط چیزی گیرشان بیاید.

تاریخ ارسال: جمعه 3 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 09:22 ب.ظ | نویسنده: جواد گلچین فر | چاپ مطلب 0 نظر

استخدام در گرجستان

مدتی است که تعداد تماسهای جویندگان کار با من افزایش پیدا کرده است. بسیاری تماس میگیرند و خواهان استخدام شدن در گرجستان هستند. افزایش اینگونه تماسها ممکن است که بخاطر وضعیت بد اقتصاد ایران باشد ولی در هر صورت خدمت دوستان گرامی جوینده کار چند نکته را یادآوری می کنم گرچه اغلب این نکات تکراری هستند :

- برای کار در گرجستان شما باید به زبان گرجی تسلط کامل داشته باشید. برخی از کارفرماها زبان گرجی را نیز کافی نمیدانند و متقاضی باید به زبان روسی نیز تسلط داشته باشد.

- علاوه بر زبانهای فوق در شرکتهای بین المللی دانستن زبان انگلیسی نیز ضروری است. اگر شرکت ترکیه ای باشد ممکن است دانستن زبان ترکی نیز الزامی باشد. بنابراین گاه لازم است متقاضی به 4 زبان تسلط داشته باشد.

- سطح دستمزدها در گرجستان بسیار پایین است. خواهشمند است رقم دستمزدها را به پول ایران تبدیل نکنید. شما برای زندگی در این کشور باید ارز خرج کنید. یک کارمند معمولی در گرجستان به اندازه اجاره ماهانه یک آپارتمان کوچک در تفلیس نیز دستمزد نمیگیرد. اینکه پس گرجیها چگونه زندگی میگذرانند موضوع بحث نیست ولی یک خارجی بعید است بتواند کاری پیدا کند که با دستمزد آن هزینه زندگی خود را تامین کند.

- آمار تعداد بیکاران در گرجستان بسیار بالا است و بطور کلی پیدا کردن شغل بسیار دشوار است.

بنابراین دوست گرامی متقاضی کار در گرجستان، نه وقت خودت را تلف کن و نه وقت دیگران را. باور کن که در ایران با همان وضع خراب اقتصادی فرصتهای شغلی بیشتری برای شما وجود دارد.

   

تاریخ ارسال: سه‌شنبه 24 تیر‌ماه سال 1393 ساعت 10:54 ب.ظ | نویسنده: جواد گلچین فر | چاپ مطلب 0 نظر

قوانین و مقررات جدید مهاجرت و ویزای گرجستان

از اول سپتامبر 2014 قانون جدید مهاجرت و ویزا در گرجستان به اجرا در می آید. بنابراین بزودی گرجستان بطور رسمی با سیاست لیبرال مهاجرتی خداحافظی می کند و متقاضیان ویزای گرجستان و اجازه اقامت در این کشور با مقررات جدیدی مواجه می شوند.

ویزای گرجستان
بر اساس قانون جدید ویزای گرجستان از طریق کنسولگری های این کشور در سراسر جهان صادر خواهد شد و صدور ویزا در مرزهای زمینی و فرودگاه تنها در شرایط خاص امکان پذیر خواهد بود. کنسوکل گری ها و دفاتر دیپلماتیک گرجستان در خارج از این کشور چهار نوع ویزا صادر خواهند کرد:
ویزای نوع A یا دیپلماتیک diplomatic: همانطور که از اسم آن پیداست مربوط به دیپلماتها و کارکنان رسمی سازمانها و هیئتهای بین المللی است.
ویزای نوع B یا خاص special : مربوط به افراد خانواده و نیز همراهان کسانی می شود که ویزای دیپلماتیک دارند.
ویزای نوع C یا معمولی ordinary : این ویزا مربوط به افراد معمولی می شود که به قصد گردشگری، دید و بازدید با دوستان یا خویشاوندان، انجام مذاکرات تجاری، زیارت، فعالیتهای ورزشی یا علمی و فرهنگی و غیره به گرجستان سفر می کنند.
ویزای نوع D یا مهاجرت immigration : کسانی که به قصد اداره کسب و کار یا انجام وظایف شغلی در بازار کار این کشور به گرجستان سفر می کنند، ویزای مهاجرت دریافت می کنند. ویزای مهاجرت طولانی مدت است و پیش شرط دریافت کارت اقامت گرجستان می باشد.
ویزای نوع T یا ترانزیت transit : از اسمش معلومه چه ویزایی است :)
از نظر مدت زمان نیز ویزاها به دو نوع کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم می شوند.
ویزای کوتاه مدت ممکن است یکبار ورود تا 30 روز اعتبار یا چند بار ورود تا 5 سال اعتبار باشد.دارنده ویزای کوتاه مدت در هر صورت در هر 180 روز بیش از 90 روز نمی تواند در گرجستان اقامت داشته باشد.بنابراین عبارت کوتاه مدت اشاره به مدت اقامت مجاز شما پس از ورود به گرجستان دارد وگرنه مدت اعتبار ویزا ممکن است چندان هم کوتاه مدت نباشد. دارنده ویزای کوتاه مدت حق درخواست کارت اقامت گرجستان را نیز ندارد. ویزای کوتاه مدت چند بار ورود برای کسانی ممکن است صادر شود که در یک سال گذشته لااقل یکبار ویزای گرجستان را دریافت کرده باشند. ویزای کوتاه مدت یکبار ورود حداکثر برای 30 روز صادر می شود و متقاضیان ویزای 90 روز باید ویزای چند بار ورود درخواست بدهند که پیش شرط آن گفته شد. بنابراین اگر برای نخستین بار است که به گرجستان سفر می کنید یا در یکسال گذشته ویزای گرجستان را بدست نیاورده اید اکنون می توانید ویزای 30 روزه یکبار ورود تقاضا بدهید.
ویزای مهاجرتی بلند مدت بصورت چند بار ورود صادر می شود و پیش شرط دریافت کارت اقامت گرجستان است.
مدت زمان انتظار برای ویزای کوتاه مدت 10 روز است که البته این دوره در شرایط خاص ممکن است تا 30 روز نیز طول بکشد. برای دریافت ویزای بلند مدت باید حدود 30 روز پس از درخواست و تحویل مدارک مورد نیاز منتظر بمانید.
در قانون جدید شخص باید بلافاصله بعد از اتمام دوره ویزا خاک گرجستان را ترک نماید در غیراینصورت مشمول پرداخت جریمه نقدی خواهد شد. در صورتی که مدت اقامت غیرقانونی کمتر از سه ماه باشد میزان جریمه نقدی 180 لاری و برای دوره های بیشتر 360 لاری تعیین شده است. اگر شخصی هنگام ترک گرجستان پول کافی برای پرداخت جریمه نداشته باشد با خروج او از کشور موافقت خواهد شد اما تا پیش از پرداخت جریمه ویزای جدیدی برای فرد صادر نخواهد شد.

مهاجرت به گرجستان
با اجرای قانون جدید دیگر ویزای گرجستان قابل تمدید نخواهد بود مگر ویزای دیپلماتیک و خاص. بنابراین متقاضیان مهاجرت به این کشور باید ابتدا از طریق کنسول گری های گرجستان در خارج از این کشور برای ویزای نوع D درخواست بدهند و سپس برای دریافت کارت اقامت اقدام کنند.
اجازه اقامت گرجستان به انواع اقامت کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری ، خانوادگی و غیره تقسیم می شود. افرادی که در بازار کار گرجستان فعالیت دارند می توانند برای اقامت کاری در خواست بدهند. متقاضی ممکن است خود کسب و کاری را راه اندازی کرده باشد یا اینکه در استخدام دیگران باشد. اقامت سرمایه گذاری مربوط به کسانی است که لااقل 300 هزار لاری در کشور گرجستان سرمایه کذاری کنند. منظور از اقامت خانوادگی نیز اجازه اقامت بستگان درجه یک افراد مقیم در گرجستان است.
کسانی که قصد ادامه تحصیل دارند در صورتی که در یک مرکز آموزش متوسطه یا عالی مورد تائید وزارت علوم گرجستان تحصیل کنند، میتوانند در خواست اقامت تحصیلی کنند. برای این منظور متقاضی ابتدا باید ویزای D3 درخواست بدهد که یکی از انواع ویزای مهاجرتی یا نوع D محسوب می شود. دارندگان اقامت تحصیلی در گرجستان حق انجام کار و راه اندازی بیزنس را نیر دارند.
وقتی با اجازه اقامت شما موافقت می شود باید ظرف حدود یکماه کارت اقامت خود را بدست بیاورید. اگر به مدت طولانی برای گرفتن کارت اقامت اقدامی نکنید ممکن است اجازه اقامت باطل شود.
اگر تقاضای شما برای دریافت اجازه اقامت رد شود تا یکماه فرصت دارید که خاک گرجستان را ترک کنید.
اگر کسی از کشور گرجستان اخراج شود بمدت 2 تا 5 سال حق ورود به این کشور را نخواهد داشت.
افراد سرمایه گذار می توانند برای اقامت دائم گرجستان درخواست بدهند. این گروه باید بر اساس قانون سرمایه گذاری گرجستان Law of Georgia On the Investment Activity Promotion and Guarantees لااقل 300 هزار لاری در این کشور سرمایه گذاری کرده باشند. اجازه اقامت از طریق سرمایه گذاری تنها نوع اقامتی است که ممکن بدون داشتن ویزای نوع D یا مهاجرت صادر شود.
نکته ای که مایلم بر روی آن تاکید کنم این است که بر اساس قوانین جدید شخصی که با ویزای توریستی وارد گرجستان می شود دیگر به هیچ عنوان نمی تواند درخواست اقامت کاری داشته باشد. توجه داشته باشید که در قانون جدید اقامت کاری و اقامت سرمایه گذاری از هم تفکیک شده اند.

تبعات اقامت غیرقانونی در گرجستان
اگر شخصی بطور غیرقانونی در گرجستان زندگی کند، وزارت کشور گرجستان مسئول اسکان یا اخراج او می باشد. وزارت کشور یک مهلت 10 تا 30 روزه برای فرد تعیین می کند که داوطلبانه این کشور را ترک کند در غیر اینصورت تا تعیین تکلیف و تصمیم گیری از سوی وزارت کشور او در اقامتگاه ویژه ای اسکان داده خواهد شد. حداکثر دوره زمانی که فرد می تواند در اقامتگاه ویژه زندگی کند سه ماه خواهد بود. در مورد این افراد اخراج از طریق رای دادگاه صورت خواهد گرفت. دادگاه در مدت حداکثر 60 روز رای را صادر خواهد کرد و پس از صدور رای ، فرد خارجی 10 روز مهلت دارد که نسبت به آن اعتراض کند.

نتیجه گیری
قوانین و مقررات جدید گرجستان برای ویزا و مهاجرت مانند بسیاری از کشورهای دیگر اروپایی است. اگر قصد مهاجرت به گرجستان را دارید باید ویزای مهاجرتی درخواست کنید و اگر گردشگر هستید ویزای معمولی. اگر شما شهروند کشوری هستید که برای مسافرت به گرجستان نیاز به ویزا دارید، باید صبور باشید تا وضعیت شما مورد بررسی قرار گیرد.
فکر می کنم وقت آن رسیده است که از وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران بپرسیم چرا برای اجرا و احیای پیمان رژیم لغو روادید ویزا بین ایران و گرجستان اقدام یا ابتکاری انجام نمیدهد. حتا احمدی نژادی ها در این زمینه دستاوردی داشتند، شما چطور؟

تاریخ ارسال: دوشنبه 16 تیر‌ماه سال 1393 ساعت 09:03 ب.ظ | نویسنده: جواد گلچین فر | چاپ مطلب 0 نظر
   1      2     3     4     5      ...      14   >> صفحات وبلاگ